For photographers

Hey you!

Super leuk dat je op deze pagina bent en wilt leren. Een goede fotograaf worden en je eigen stijl vinden is niet altijd even makkelijk en er komt veel tijd bij kijken. Maar omdat jij wilt leren is de weg er na toe leuk en inspirerend en ik ga het jou makkelijker maken!

Onderwerpen waar we het over kunnen hebben tijdens de mentor sessie:

je website | je portfolio | prijzen | contracten | workflow | aantrekken van bruidsparen | hoe een trouwdag verloopt | het gebruik van natuurlijk licht | flits licht | lightroom en photoshop | nabewerking | social media en favoriete apps | camera instellingen | omgaan met moeilijke situaties | poseer tips | programma's die helpen bij het runnen van mijn bedrijf | je doelen | portfolio feedback | sales


Je bent van harte welkom in mijn gezellige kantoor voor een kopje koffie of thee!

Je kunt dit ook uitbreiden met een live couple sessie

Ben jij net begonnen met bruidsfotografie of wil jij jezelf nog meer ontwikkelen en het beste uit jou zelf en je bedrijf halen? Heb jij het gevoel dat je vastloopt? Heb je hulp nodig met poseren van je koppels, met je bewerking, met het omgaan van licht, met albums maken, social media of loop je ergens anders tegen aan? Dan ben je hier op het juiste adres! 

Tijdens mijn 4 jarige fotografie studie heb ik alles kunnen leren van het vak en heb ik veel ervaring opgedaan. Inmiddels ben ik alweer 9 jaar aan het fotograferen en heb ik 150+ bruiloften gefotografeerd. Ik ben ervan overtuigd dat ik jou verder kan helpen. Tijdens de mentor sessie van ongeveer 2 uur ben ik een open boek en mag jij mij alles vragen. Ik help jou heel graag. Ik wil dat je naar huis gaat met ontzettend veel nieuwe inzichten, inspiratie en dat je gaat groeien in jouw bedrijf. Omdat ik jou zo goed mogelijk wil helpen krijg je voor de sessie een formulier toegestuurd met persoonlijke vragen zodat ik al meer van jou weet en wat jouw vragen naar mij zijn. Ik vind het belangrijk om jou beter te leren kennen als persoon. Dan weet ik ook precies wat het beste bij jou past. Tijdens het gesprek ga ik al jouw vragen beantwoorden en tips geven om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

 wilt leren. Een goede fotograaf worden en je eigen stijl vinden is niet altijd even makkelijk en er komt veel tijd bij kijken. Maar omdat jij wilt leren is de weg er na toe leuk en inspirerend en ik ga het jou makkelijker maken!

Hey you!

Super leuk dat je op deze pagina bent en

Meelopen als second shooter + na afloop een sessie om jouw

Wil jij zien hoe ik een bruiloft aanpak en hoe ik te werk ga tijdens een bruiloft en echte momenten pak? Wil je meer ervaring opdoen en leren van mij?

Tijdens mijn 4 jarige fotografie studie heb ik veel geleerd van ondernemen en techniek. Tijdens de stages leerde ik het echte werk. Het is zo leerzaam om met een bedrijf mee te lopen en een kijkje te nemen hoe iemand anders een bruiloft fotografeert. Ik geef je die kans! Ik heb inmiddels +150 bruiloften gefotografeerd en ik wil jou deze ervaring aanbieden en jou laten groeien in bruidsfotografie.

Je mag met mij mee naar een bruiloft en je kunt de hele dag door vragen stellen en fotograferen wanneer jij wilt. Ik kan je meteen advies geven en dat is super leerzaam. Ik zal uitleggen wat mijn camera instellingen zijn, hoe ik werk met licht, welke positie ik gebruik en waarom, hoe ik bruidsparen poseer en welke lenzen ik gebruik in verschillende situaties etc.

Voor de bruiloft hebben we een Skype gesprek om elkaar beter te leren kennen en bespreken we de dag door. We gaan het hebben over wat er gaat gebeuren tijdens de bruiloft en ik geef je de informatie die je mee kunt nemen naar de grote dag. Na de bruiloft spreken we een dag af en dan gaan we de dag nog nabespreken. We gaan ook de foto’s bekijken die jij gemaakt hebt en ik geef je feedback.

Meelopen als second shooter + na afloop een sessie om jouw foto’s door te nemen en jouw vragen te beantwoorden.

Wat zit er inbegrepen?

> Een Skype gesprek zodat we elkaar beter leren kennen en we gaan bespreken waar jij het meeste tegen aanloopt tijdens het fotograferen van een bruiloft.
> Een dag met mij meelopen en fotograferen op een bruiloft.
> Na afloop gaan we de selectie foto’s bespreken die jij gemaakt hebt en waar jij nog het meeste tegen aanliep.
> Nieuw portfolio werk van een bruiloft
> We gaan kijken naar hoe jij je foto’s bewerkt hebt en wat je in je nabewerking kan verbeteren.

Ben je enthousiast en wil je dit ook graag?

foto’s door te nemen en jouw vragen te beantwoorden.

Wil je nog meer dan een mentor sessie of meelopen met een bruiloft?

Het coachingstraject zal ongeveer 4 maanden duren met 2 sessies van 2 uur waarbij je opdrachten krijgt om thuis mee aan de slag te gaan. Een hele dag meelopen en fotograferen op een bruiloft en nog een feedback sessie op de beelden die jij tijdens de bruiloft gemaakt hebt. Bij de laatste sessie ga ik ook foto’s van jou maken. Deze kun je daarna gebruiken voor je social media. We gaan opzoek naar jouw stijl en vanuit daar maken we een bewerking voor jou aan als je die nog niet hebt. We gaan werken aan jouw groei als ondernemer. We gaan het hebben over je website, je portfolio, nabewerking, bewerking, workflow, apparatuur, poseren, belichting, compositie en noem het maar op. We gaan een actieplan maken om je bedrijf vooruit te helpen en zichtbaar te maken. 

Dan is coaching het helemaal voor jou. Ik ga jou leren om de beste versie van jouw bedrijf te worden in een paar maanden. 

Wil je nog meer dan een mentorsessie of meelopen met een bruiloft? Dan is coaching het helemaal voor jou. Ik ga jou leren om de beste versie van jouw bedrijf te worden in een paar maanden. 

Wat zit er inbegrepen?

> Vragenlijst vooraf
> 2 sessies van 2 uur waarbij we alles gaan bespreken
> Live couple sessie
> Een dag met mij meelopen en fotograferen op een bruiloft
> Een nieuwe edit of aanpassing van je bestaande edit
> Een fotoshoot van jezelf door mij gemaakt
> Traject van ongeveer 4 maanden