Ik hou van persoonlijk contact en wil jullie graag beter leren kennen. Ongedwongen en onopvallend fotografeer ik al jullie emoties. Iedere lach, iedere traan en alle unieke momenten. Ik stel jullie op je gemak tijdens de fotoshoot op jullie trouwdag en zal er voor zorgen dat dit een prachtig moment wordt. Je zal niet merken dat er een camera in de buurt is. Ik fotografeer echte momenten zoals ze zijn. 

werkwijze

info&prices

Jullie bruiloft

Gefeliciteerd! Jullie zijn verloofd en het is tijd om een begin te maken van het plannen van jullie bruiloft. Ik hou van de magie van fotografie. Er is niks mooier dan de liefde vastleggen. Ik geloof in echte liefde. Een bruiloft fotograferen en jullie liefde vastleggen doe ik het allerliefst. Ik kan hier mijn creativiteit in kwijt en zal op een artistieke manier jullie mooiste dag vastleggen. Ik wil een verhaal vertellen, jullie verhaal. Een groot deel van ons leven staat vast in ons geheugen, maar door foto’s kun je die kostbare momenten weer herbeleven.

prijzen

info&
prices


Elke bruiloftsreportage is inclusief:
Een gezellig kennismakingsgesprek 
Een enthousiaste bruidsfotograaf
Een fine art trouwalbum (15x15) 
Minimaal 400 bewerkte beelden op luxe usb (per extra uur fotografie komen er meer beelden bij)
Binnen een paar dagen een online preview van jullie mooiste dag
Een persoonlijke online gallery om jullie foto’s te delen
Reiskosten in Nederland

Elke bruiloft is uniek, daarom vind ik het belangrijk om samen te kijken naar jullie specifieke wensen. Tijdens een gezellig kennismakingsgesprek kunnen we samen alles bespreken. Mijn diensten beginnen bij €2600,- voor 6 uur fotografie. 

Elke bruiloftsreportage is inclusief:

> Een gezellig kennismakingsgesprek 
> Een enthousiaste bruidsfotograaf
> Een fine art trouwalbum (15x15) 
> Minimaal 400 bewerkte beelden op luxe usb (per extra uur fotografie komen er meer beelden bij)
> Binnen een paar dagen een online preview van jullie mooiste dag
> Een persoonlijke online gallery om jullie foto’s te delen
> Reiskosten in Nederland >

>


contact

Elke bruiloft is uniek, daarom vind ik het belangrijk om samen te kijken naar jullie specifieke wensen. Tijdens een gezellig kennismakingsgesprek kunnen we samen alles bespreken. Mijn diensten beginnen bij €2600,- voor 6 uur fotografie.

Heb je altijd al eens leuke foto's willen hebben van jezelf, je familie of met je vriend(in)? Het lijkt mij ontzettend leuk om jou/jullie vast te mogen leggen op een prachtige plek. Tarief fotoshoot €395,- 

Fotoshoots duren ongeveer een uur.
Binnen twee weken ontvangen jullie 40 foto's in hoge resolutie.
De kosten zijn excl. reiskosten €0,35 cent per km.

Heb je altijd al eens leuke foto's willen hebben van jezelf, je familie of met je vriend(in)? Het lijkt mij ontzettend leuk om jou/jullie vast te mogen leggen op een prachtige plek.
Tarief fotoshoot €395,- 

> Fotoshoots duren ongeveer een uur.
> Binnen twee weken ontvangen jullie 50 foto's in hoge resolutie.
> De kosten zijn excl. reiskosten €0,35 cent per km.

 


>

contact

Er is niks mooier dan de foto’s van jullie bruiloft te bekijken in een prachtig trouwalbum.

Een trouwalbum is een tastbare herinnering aan jullie mooiste dag. Je gaat de dag weer helemaal opnieuw beleven. De albums zijn luxe en stevig, in het formaat 20x20 en 30x30. De albums zijn in vele soorten materialen en kleuren. Vintage linnen, leer of velvet. Alles is mogelijk! Ik ontwerp speciaal voor jullie een mooi trouwalbum met alle dierbare momenten erin. Natuurlijk mag je hier zelf ook nog in wijzigen. Als het album naar wens is, wordt het verstuurd naar de leverancier.