verzenden

Jullie berichtje
Hoe heb je mij gevonden?
Jullie trouwlocatie
Omschrijf de stijl van jullie dag
Telefoonnummer
Waarvoor willen jullie mij boeken?*
Email*
Voor + achternamen*

verzenden

Jullie berichtje
Hoe heb je mij gevonden?
Jullie trouwlocatie
Omschrijf de stijl van jullie dag
Telefoonnummer
Waarvoor willen jullie mij boeken?*
Email*
Voor + achternamen*

Dankjewel
Je berichtje is goed verzonden

ga terug

contact

‘I’m ready for our future togheter!’

Super leuk dat jullie interesse hebben in mij als bruidsfotograaf. Ik hoop dat jullie mij een beetje beter hebben leren kennen. Ik vind het een eer om onderdeel uit te maken van jullie liefdesverhaal. Vertel me alles over jullie zelf en jullie bruiloft plannen in het onderstaande formulier. Ik kan niet wachten om van jullie te horen en jullie beter te leren kennen. Jullie krijgen binnen 48 uur een reactie terug. Je mag mij ook altijd bellen of een WhatsApp sturen als je denkt dat het niet goed aangekomen is.

Kvk // 65987837

next

lovely words

Een enthousiast en lief mens, met een ontzettend groot talent en heel veel passie en liefde voor haar vak. Dat is hoe wij Esther omschrijven. Al voordat ik haar kende, was ik als fotografie liefhebber gek op haar manier en stijl van fotograferen. Het klopt gewoon. Als wij zouden gaan trouwen, dan wilde ik Esther als fotograaf op onze bruiloft. En wat zijn wij ontzettend blij met deze keuze. Naast dat Esther een super gezellige ‘gast’ met een aanstekelijke lach op je bruiloft is, maakt ze ook nog eens waanzinnige beelden. De emotie, de puurheid en de waardevolle momenten, zij zag het en legde het vast.
‘Wat een leuke enthousiaste meid’, ‘Heerlijk dat Brabants accentje’, ‘Wat een lieve meid hadden jullie als fotograaf, daar voel je je zeker heel de dag bij op je gemak’. Zo maar wat reacties van onze daggasten. Wij zijn verliefd op de resultaten! 

Pieter & Richelle

Esther, een mooi mens die ontzettend goed is in wat ze doet. Wat zijn wij blij dat we haar hebben gekozen voor onze bruiloft. Naast dat ze mooie beelden maakt is het ook een lieve meid. Je voelt je gelijk bij haar op je gemak. Wat zijn wij blij dat we haar hebben gekozen. Esther lijkt ondertussen een beetje onze familiefotograaf. Ze heeft ook de newborn lifstyle shoot van onze dochter gedaan. Ook weer prachtige foto’s. Ze is echt onze favoriet! Nogmaals bedankt voor alle mooie foto’s lieve Esther. 

Max & Eva

De foto's van Esther zijn waanzinnig! Het is steeds weer een feestje om ze terug te kijken. Zo ontzettend waardevol om deze foto’s voor de rest van je leven te hebben. Bovendien is het superfijn om Esther erbij te hebben. Ze laat je direct op je gemak voelen. Wij en al onze gasten zijn fan van haar! 

Robert-Jan & Judith