L A N G U A G E 

 N L

E N

Bruidsfotografie

Het is voor mij een eer om een belangrijk moment uit jouw leven vast te mogen leggen, het zijn kostbare en unieke momenten, die je dan voor altijd kunt koesteren en herinneren. De prijzen van een bruidsreportage beginnen bij €1745,- voor 6 uur fotografie. Om het jullie gemakkelijk te maken werk ik met pakketten. Vraag hier de brochure aan.

– minimaal 300 bewerkte beelden op luxe usb stick
– Een dag na jullie bruiloft een selectie doorgestuurd 
– Reiskosten binnen Nederland

– Een gezellig kennismakingsgesprek
– 6 uur fotografie
– Mini album 20x20 (30 pagina’s)


PHotoshoots

ALBUMS

Trouwen in het buiteNland
Altijd al eens leuke foto's willen hebben van jezelf, je familie of met je vriend(in)? Het lijkt mij ontzettend leuk om jou/jullie vast te mogen leggen op een prachtige plek.

Photoshoots duren ongeveer een uur. Binnen twee weken ontvangen jullie 40 foto's in hoge resolutie. De kosten hiervoor zijn €245,- excl. reiskosten.

1

1.

PHOTOSHOOTS

ALBUMS

trouwen in het buitenand

BRUIDSFOTOGRAFIE

Albums

Er is niks mooier dan de foto’s van jullie bruiloft te bekijken in een prachtig trouwalbum. Je gaat de dag weer helemaal opnieuw beleven. De albums zijn luxe en stevig, in het formaat 30 x 30 cm. De albums zijn verkrijgbaar in vele soorten materialen en kleuren. Vintage linnen of leer in verschillende kleuren. Alles is mogelijk! Het luxe album is verkrijgbaar vanaf €400,- euro.

Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten!

bruidsfotografie

Trouwen in het buitenland

fotoshoots

Wat leuk dat jullie gaan trouwen in het buitenland! Ik fotografeer graag bruiloften in het buitenland. Mijn grootste passies en dromen komen dan tot een. De liefde in het buitenland fotograferen en reizen.Trouwen in het buitenland

BRUIDSFOTOGRAFIE

ALBUMS

FOTOSHOOTS