L A N G U A G E 

 N L

E N

Op 7 april was de grote dag van Jan en Nadia. Een prachtig en lief stel! Ze trouwde op een prachtige locatie in Loosbroek. Ik leerde Jan en Nadia een paar maanden voor de bruiloft kennen en het klikte meteen tussen ons. Mijn dag begon bij een super knusse boomhut waar Nadia en de bruidsmeiden zichzelf klaar maakte. Het weer was prachtig. Een lekker zomerdag in april! Jan kwam in de ochtend richting de boomhut en haalde daar Nadia op. Vervolgens liepen we nog geen 2 minuten verder de bossen al in waar we de fotoshoot hielden. Daarna hadden Jan en Nadia in een mooi en heel klein kerkje hun kerkdienst. Na de kerkdienst kregen alle gasten verse patat of zelfgemaakte pizza’s. Met de zonsondergang uren hadden we nog een kleine fotoshoot ingelast, want als je dat licht hebt moet je daar zeker gebruik van maken! Bedankt voor de prachtige dag Jan & Nadia

Hierbij een sfeerimpressie van de dag..  

Videografie: De film meisjes

Wedding Jan & Nadia