L A N G U A G E 

 N L

E N

In januari gingen Isis, Ilka en ik het avontuur aan waar we ons al weken op voorbereid hadden. Een reis door Morocco! We begonnen onze dag in Marrakesh zelf. Wat een prachtige plek is dat. We hebben echt uren gelopen in de straatjes, de kraampjes bekeken waar ze de leukste dingen verkopen, heerlijk gegeten en daarna naar onze kamer gegaan om goed uit te rusten want de volgende dag begon de grote trip door Morocco. In de ochtend kwamen Rick & Lyanne aan. Rick en Lyanne reisde een hele week met ons mee en waren onze modellen. Kijk en geniet van deze serie in Morocco. Van Marrakesh naar Merzouga, het Atlasgebergte en weer terug naar Marrakesh. Ilka heeft heel veel uren in de auto gereden om ons naar deze prachtige plekken te brengen, echt respect! We hebben een fantastische week gehad met zijn 5e! Kijk en geniet!

Jurk: Covers Couture
Pak: Critisized
Bloemen: Edenique Floral Design
Sieraden: Bobiniroots
Stationery: Isis Sturtewagen Design

Elopement in Morocco