L A N G U A G E 

 N L

E N

In november kreeg ik een mail binnen van dit super mooie stel met de vraag of ik hun mooiste dag wilde vastleggen, en ja natuurlijk wilde ik dat! Eind augustus was het dan zo ver. In de ochtend ging ik naar Janneke’s oude woonplaats toe om daar alle voorbereidingen vast te leggen. Daarna reden we naar de Soesterduinen toe voor de fotoshoot. Echt een prachtige plek om foto’s te maken. Na de fotoshoot kwamen we aan bij de trouwlocatie ‘De oude stal’ waar iedereen het bruidspaar op stond te wachten. De hele locatie was prachtig gestyled door Brisked. De middag was heel relaxt. Er kwam een ijscokar langs met de heerlijkste ijs. Dat kwam goed uit want het was ook echt ijsjes weer! In de avond hadden Kevin en Janneke ook hun ceremonie/kerkdienst buiten. Ik kan dit echt iedereen aanraden!!

Bedankt voor de prachtige dag Kevin & Janneke.
Hierbij de uitgebreide sfeerimpressie van de dag..
 
Locatie: De oude stal
Jurk: Covers Couture Utrecht
Styling: Brisked
IJscokar: IJssalon Bemer

Wedding Kevin & Janneke