L A N G U A G E 

 N L

E N

Dreams came true..

Vorig jaar kreeg ik een mail binnen met daarin de vraag of ik de bruiloft van Jos & Kim wilde vastleggen in Kaapstad op 1 april. Kaapstad en 1 april? Ja het was toch echt waar! Daar hoefde ik natuurlijk niet lang over na te denken. Een paar maanden geleden was het dan zo ver. Ik verbleef 3 dagen bij Jos & kim om hun sprookje vast te leggen. De eerste dag hebben we een super toffe safari gehad en hebben we lekker gegeten met zijn alle. Er was zo veel gezelligheid. Jos & Kim hebben een hele hechte vrienden groep en een hele lieve familie. Ik voelde me helemaal thuis. De volgende dag was ‘de dag’! Van te voren hadden we weer een toffe safari en daarna begonnen Jos & Kim zich klaar te maken. De gasten werden met een safari-jeep naar de prachtige plek gebracht waar de ceremonie plaatsvond . Het was echt prachtig! Een hele leuke ceremonie in Afrikaanse stijl. Er was ook een klein kerkje bij waar het bruidspaar ging tekenen. Heel romantisch. Na het ja-woord gingen ze borrelen en daarna dineren met heel veel mooie speeches. In de avond was er nog een te gek feest. Ik ben zo blij dat ik dit sprookje heb mogen vastleggen, dromen worden echt waarheid!

Hierbij een sfeerimpressie van de bruiloft in Kaapstad..
 

Locatie: Fairy Glen
Jurk: Monique Désar

Destination Wedding Jos & Kim