L A N G U A G E 

 N L

E N

Een paar weken geleden reisde ik af naar Kaapstad voor een te gekke bruiloft. Wat? Kaapstad? Ja, daar kom je waarschijnlijk niet vaker en daarom besloot ik een weekje vakantie erbij te boeken. In mijn weekje vakantie heb ik ontzettend veel gave dingen gedaan zoals; de Tafelberg beklommen, tussen de pinguïns gelopen, de prachtige tuin van Kirstenbosch bekeken, geparasaild van de Signal Hill, Townchips bekeken (wat wel weer heel heftig was), gewinkeld en sushi gegeten bij Waterfond, lekker aan het strand gelegen om bij te komen van al die kilometers lopen en natuurlijk heb ik dit prachtige stel gefotografeerd. Rick & Lyanne verblijven een half jaar in Kaapstad voor hun werk en stage. Wat een avontuur beleven hun. Het was echt een fantastische eer om hun avontuur vast te mogen leggen!

Hierbij een sfeerimpressie van de loveshoot in Kaapstad..

 

DESTINATION LOVESHOOT RICK & LYANNE