L A N G U A G E 

 N L

E N

Op 7 januari 2017 fotografeerde ik mijn eerste bruiloft van het jaar. De hele week werd voorspeld dat het op 7 januari ging sneeuwen. En ja hoor, in de ochtend werd ik wakker en keek ik uit mijn raam. Sneeuw!! Hoe onwijs tof is het als je een winter bruiloft hebt in de sneeuw.. Wouter en Marije vonden dit ook heel uniek en speciaal! Na de first-look van Wouter en Marije zijn we naar de fotolocatie in Ede gereden. Het was zo onwijs koud en helaas regende het ook nog eens. Deze bikkels wilden toch echt een paar foto’s in de sneeuw en die hebben we gemaakt. Na een kwartiertje foto’s maken zijn we naar de trouwlocatie gereden en hebben we daar nog mooie foto’s binnen gemaakt. Nu kon het bruidspaar weer lekker opwarmen. In de middag kwamen Wouter & Marije binnen bij het Oude Magazijn en het feest kon beginnen! Het was een fantastische dag!

Hierbij de uitgebreide sfeerimpressie van de dag..

WEDDING WOUTER & MARIJE