Ongeveer een jaar geleden kreeg ik een berichtje van Ouke & Janneke in mijn mail box. Ze waren op zoek naar een fotograaf voor hun fantastische dag in de Ardennen. Op 10 september vierde ze hun mooie huwelijksdag. Mijn wekker ging om 4 uur in de ochtend. Het was de grote dag van Ouke & Janneke. Om 5 uur stapte ik in mijn auto en rond 8 uur kwam ik aan in de Ardennen. Wat is het daar prachtig! Ze hadden een prachtige trouwlocatie afgehuurd voor het hele weekend in Sechery. Het weer was ook zo fijn! Ze trouwde buiten op een berg. Het was een beetje lastig om daar naar toe te komen maar zeker de moeite waard. Janneke is ook een erg creatief persoon. Ze vertelde mij dat ze haar boeket helemaal zelf gemaakt had. Hij was zo ontzettend gaaf! De styling over het hele huis heeft ze ook allemaal zelf gedaan. Het was echt een plaatje en een fantastische dag. Bedankt Ouke & Janneke. Jullie zijn een geweldig stel.

Hierbij de uitgebreide sfeerimpressie van de dag..

Destination wedding Ouke & Janneke

Reply...